Make your own free website on Tripod.com

BackWB01343_1.gif (599 bytes)

Galeri 3

WB01345_1.gif (616 bytes)Next

 

 

wira8.jpg (49872 bytes)

emm nampak cam kat oversea jer..... memang pon aku amik gambo tuh masa lawatan sambil belajar kilang Seagate heh eh ...... gambo tuh amik kat Genting Highland jer.... kira aku kuar dari Penang tuh Oversea lah.....

wira3.jpg (89572 bytes)

emm .... gambo nih sinambungan dari gambo kat atas tuh ler..... kat Genting Highland

wira18.jpg (100363 bytes)

heheh ..... tuh plak gambo bilik aku kat UKM.... kamsis ungku omar (k8n 102)..... kamsis paling aku sayang ....... tapi paling aku benci sebab dalam seminggu mesti ada black out 9-10 kali.... sampai hard disk aku ada bad sector...... perabut pon aku yang buat sendiri tuh .... termasuk meja komputer, rak buku, kotak speaker dan sebagainya..... nasib baik aku nih ader idea kreative ..... kalau tak kreative dah lama dah aku kuar kamsis sains dan teknologi tuh..... errr.... lupalak .... yang tido tuh member aku (Halim)..... tumpang tido ..... umah sewa jauh....

wira17.jpg (111354 bytes)

begitulah keadaan bilik aku masa ada customer datang ...... he heh .... biaserlah bilik baik pulih komputer .... yang dua orang tuh member kelas aku tuh .... (dari kiri Azman dan Fauzi).... sibuk nak tumpang amik gambo he heh....

Sign My Guestbook Guestbook by GuestWorld View My Guestbook